dissabte, 26 de juliol del 2014

Reunió de junta

El vostre recolzament supera els nostres reptes.

Aquesta frase podria resumir la reunió de junta celebrada aquest divendres. Una reunió on havíem de analitzar l'estat dels tres reptes que ens vam fixar per l'inici de aquesta temporada.

El primer va ser l'equip amater. La gran temporada que van protagonitzar ens deixaven molts dubtes a l'hora de renovar molts dels jugadors, la nostra sorpresa va ser quant 17 dels 19 van decidir seguir confiant en aquest club. Una altra de les notícies positives era que 3 jugadors de Batea s'incorporaven a la plantilla i ens permetia seguir comptant amb 15 jugadors de casa. Amb 20 fitxes només ens queda la incorporació d'un jugador que està interessat (pendent d'aconseguir la baixa) i un amb el qual ens agradaria poder comptar (pendent dels estudis)

Seguíem pel futbol base. Després de comprovar que ja ens han comfimat els pares la intenció de formar part del futbol base de 8 nens per cadascuna de les categories prebenjamí i benjamí, podem confirmar que aquests dos equips entraran en competició en la lliga del Consell esportiu de la Terra Alta. Tot i que aconseguirem els objectius marcats, en aquesta àrea haurem de fer autocrítica ja que fins ara no hem aconseguit inscripcions de nenes ni d'interessats de les poblacions veïnes. Pel que fa a altres possibilitats que havia de formar equip, s'ha decidit (excepte un augment inesperat de peticions) reprendre la propera temporada. Divendres a les 22:00h a l'ajuntament tindrà lloc una reunió per informar de tots els detalls i de qualsevol dubte que tingueu.

Finalment teníem el sempre complicat tema econòmic. ! Doncs aquesta vegada serà que no! (Excepte comptades excepcions hem d'agrair el suport de totes les empreses i entitats del poble). En el capítol de despeses, apareixia el nostre patrocinador fent-se càrrec de les noves equipacions del benjamí i ens va sorprendre amb una iniciativa. La nit anava de sorpresa en sorpresa, un col·laborador ens ha informat de l'obsequi que aquesta preparant. (Tant de la iniciativa com l'obsequi donarem de cintures en el seu moment). El capítol d'ingressos detacar que ja tenim en marxa la nova campanya de socis i les bones notícies eren les d'un nou col·laborador-tres interessats.

SOM-HI BATEA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada