Jornada 10

Aplaçat

Amistós

Amistós prebenjamí: CF Batea 9 – 4 FC Ascó (Segons acta del partit)

Partit amistós al municipal del Batea on aquesta setmana ens visitava l'equip prebenjamí de l' Ascó.

El partit va començar amb els dos equips molt seriós en defensa, pel que s’havia de intentar aprofitar les poques ocasions que hi havia. En una d' aquestes els locals es posen per davant aprofitant una falta a la frontal de l’àrea que l’Albert Suñé enviava la pilota perfectament ajustada entre el porter i el travesser, situant l' 1-0 resultat en que acabava el primer quart.

Comença el segon quart on l'Ascó surt pressionant al davant i aconsegueix ficar el 1-1 en el marcador. De poc serviria ja que pocs minuts desprès els locals tornen a sorprendre, novament l'Albert amb un xut de fora de l’àrea que amb una mica de sort rebota en un defensa i acaba entrant a la porteria, 2-1. Així s’arribaria al final del segon quart.

El tercer quart comença en una mol bona jugada dels nens de Batea que l'Alex Villarroya finalitzava ficant el 3-1. Novament l'Albert feia una gran incorporació des de la defensa i acaba  una bona jugada combinació dels locals amb un bon xut que era el 4-1. L'Ascó necessitava reaccionar i així ho va fer, ràpidament els visitants fan un gol aconseguit a partir de la bona pressió, 4-2. Pocs minuts desprès en i un altra jugada de l'Ascó ja dins l’àrea dels locals, la centrada que impacta en les mans d’un defensa i l'àrbitre assenyala el penal que acabaven transformant els visitants per ficar-se en el partit amb el 4-3. Encara li quedaven minuts al tercer quart i els locals el van aprofitar, novament desplegaven el seu gran joc per tornar a ampliar les distancies en el marcador amb tres gols rapits i consecutius. L'Alex Villarroya fen el seu segon gol i ficant el 5-3, tot seguit marcava pol Arrufi en una mol bona acció, 6-3 i l’últim gol per tancar el tercer quart el marca novament l'Albert per ficar el 7-3 i fer el se hactrik particular.

En l’últim quart del partit apareixia Ferran Aguiló que sortia fresc desprès de un descans i aprofitant-ho reflectia el marcador el 8-3. L'Ascó aprofitava també les ultimes forces i desprès de lligar una perfecta jugada i perfectament acabada amb un gran xut que entrava en la porteria dels locals, 8-4. I novament Ferran tancava el marcador amb un altra bona jugada individual i ficava el 9-4 en el resultat final.

NOTA: Possiblement al acta no es va anotar un gol aconseguit per l’Ascó en l’últim quart, pel que el resultat hauria estat de 9-5, fet pel que de ser així demanem disculpes.

Gran partit dels nostres jovents jugadors que estan millorant molt i ràpidament. Felicitats i a continuar treballant CRAKCS.

Amistós

CF Batea 7 - 3 CE Olímpic Mora d'Ebre

Setmanes de descans en la lliga on els prebenjamins del Batea aprofiten per jugar un partit amistós contra l'Olímpic en el camp municipal de Batea.

El partit començava amb els dos equips ben situats i esperant les seves oportunitats, fins que Ferran Aguiló pocs minuts desprès de començar ficava el resultat 1-0. Aquet gol va donar ales al Batea que tot seguit el mateix Ferran feia dos gols mes per ficar el 3-0 en el marcador, resultat en el vam arribar al final del primer quart.

En el segon quart els jugadors de l'Olímpic sortien amb molta intensitat i en els primers minuts aconseguien retallar el marcador amb un gol rapit, 3-1. El Batea reaccionava ràpidament  i novament Ferran definint perfectament situava el 4-1 en el marcador, que duraria poc ja que l' Albert Suñé abans d'acabar el quart ampliava el marcador amb un altre gol. 5-1.

El tercer quart comença com el segon, els visitants es tiren al davant i tornen a sorprendre am un altre gol rapit, 5-2. A partir d'aquest, el quart va ser intens en el mig del camp ja que les tasques defensives dels dos equips feien impossible moure el marcador ja en aquest quart.

Començava l’últim quart del partit tal com s'havia acabat el tercer, lluitant els dos equips en el mig del camp fins que els locals en un corner subsegueixen un gol olímpic amb una bona centrada de l'Albert que ficava el 6-2. Els visitants no volien ser menys i seguien intentant marcar i novament els donava resultat marcant el 6-3, que de poc els servia ja que novament Ferra tancava el partit amb el 7-3 i el seu conte personal amb cinc gols.

Espectacular es la paraula que millor pot definir la temporada dels prebenjamins, que es quart en la lliga i en opcions de ser líder ja que esta a cinc punts del líder en dos partit menis. També cal destacar que en els enfrontaments  contra equips de les nostres comarques, el balanç es de una derrota per la mínima amb el Gandesa, aquesta victòria i la visita del Ascó aquest proper dissabte.

Felicitats CRAKCS.

Jornada 8

CF Batea - UE Camp-redo: Suspes

Jornada 7
EF Delta de l'Ebre 2 - 6 CF batea

Aquest cap setmana als nostres petits els presentava un partit molt difícil al camp municipal del Deltebre. (El rival tan sols avia cedit un empat i contra el líder). I així va ser.

El partit va començar amb molta intensitat per part dels dos equips i els locals ja mostraven que tenien un equip amb molta qualitat. Ferran Aguiló en el primer minut obria el seu conte personal del quart amb el 0-1, que minuts mes tard tacaria en el 0-2. Aquest fet sorprèn als de Deltebre que tot i el bon joc, un marcador de 0-2 els ficava el partit mol costa amunt.

En el segon quart el Delta surt des de bon començament buscant retallar distancies, realitzant grans jugades de triangulació i bons desbordaments per banda que gracies a la gran actitud defensiva dels nostres i el encert del Jordi Paladella, tan sols aconseguien retallar distancies i aconseguir el 1-2.

Comença el tercer quart amb sorpresa per als visitants ja que els locals aconseguien ràpidament igualar el marcador a 2-2. Però tampoc els visitants renunciaven al atac i el partit passa a ser una atractiva i emocionant lluita per avencar-se al marcador. Abans d' acabar el tercer quart es l'Alex Villarroya el que tornava a posar als visitants per davant 3-2.

L'últim quart prometia ser emocionant i com no, així va ser. Els locals van arriscar tirant les línies i l'equip endavant. Els visitants no es van tirar enrere i amb una gran feina defensiva i en l’equip local tirat endavant, el Batea es va saber aprofitar dels espais deixats pels del Delta al tirar-se a l'atac i Ferran Aguiló va poder segui el seu festival de gols, va disposar de diverses contres mol ben dirigides i tres d' aquestes fidelitzant-les perfectament i ficant la pilota al fons de la xarxa i situant finalment el 2-6 en el marcador i tancant el seu conte particular amb 5 gols.

En resum un gran mati de futbol amb dos grans equips, un resultat massa voluminós per la gran qualitat del rival i un gran grandíssim treball de tots els nostres nens que reflexa en el marcador un Delta de l'Ebre 2 - 6 Batea.

Jornada 6

CF Batea 6 - 1 AME Ametla

Quart partit dels nostres prebenjamins, el disputat aquest cap de setmana al municipal de Batea, contra l' Ametlla de mar i tercera victòria. L' equip visitant venia amb jugadors, justes per disputar el partit i tots els jugadors de primer any, cosa que no va impartir-los plantar cara duran tot el partit ja que van estar mol ben situats en defensa, tenien molt clars els conceptes en atac i destacar les bones intervencions del porter visitant.

El partit va començar mol be pels locals, pressionaven al davant i tenien les primeres oportunitats de marcar tan sols començar. Ferran Aguiló feia dos gols rapits i situava el 2-0 en el marcador, fet que els dona confiança per fe combinacions ja des del primer quart.

El segon quart del partit pareix continuar igual el locals buscant porteria i els de l'Ametlla mol ben situats en defensa però abans d’acabar el segon quart l'Albert Suñé feia el tercer per als de casa 3-0.
Al tercer quart pareix igualar-se mes el partit, fins i tot els visitants tenen les seves oportunitats però Jordi Paladella i el porter visitant impedeixen augmentar el resultat per cap dels dos equips.

Comença l’últim quart i quan el partit es veia solucionat en el 3-0, els visitants aconsegueixen fer un gol desprès d’una pilota perduda en defensa dels locals i situava el 3-1 al marcador. Aquí no es va acaba el partit ja que els locals reaccionen amb un altre gol de Ferran Aguiló 4-1 i abans d’acabar el partit l'Albert Suñé feia dos grans gols que deixava el marcador amb el 6-1 final.

Tres punts mes per als nostres nens i esperem seguir millorant.

Jornada 5

CD Tortosa 7-6 CF Batea

Tercer partit de la temporada per als nostres nens. Ens desplaçàvem al municipal de Tortosa, el que prometia un bon matí de futbol, però un difícil rival com era el prebenjamí de segon any del CD Tortosa.

comença el partit amb una forta pressió de l'equip local que ens impedia sortir del nostre camp i ens complicava fins les sacades del porter. El domini del Tortosa presagiava una golejada, però la sorpresa va estar en que no comptaven amb la bona col · locació i el gran treball defensiu dels nostres, de manera que no es va moure el marcador. 0-0

Res més començar el segon quart els locals es posen per davant al marcador 1-0. Quan semblava que ja havien fet el més difícil, una triangulació entre Ferran Aguiló, Iker Suñé i Alex Villarroya que aquest últim transforma per restablir l'empat. Poc durava l'alegria ja que el Tortosa es torna a avançar poc abans de finalitzar el quart. 2-1

El tercer quart comença bé per als nostres ja que Ferran Aguiló igualava el marcador de xut creuat després d'una internada per l'esquerra. El Tortosa segueix llançat a l'atac i marca el 3-2 , però ja no arriba a pressionar i el partit es converteix en un intercanvi de gols. Iker Suñé empata 3-3 i els locals tanquen el quart amb el 4-3.

Comença l'últim quart, l'emoció i els gols augmenten molt rapit. Ferran Aguiló posa el 4-4, tot seguit els locals el 5-4, respon el Batea per mediació d'un immens Ferran Aguiló amb el 5-5, sense temps a respirar arriba el 6-5 i Ferran Aguiló tanca la seva exhibició amb el 6-6. Quedaven un parell de minuts, la tensió era màxima, els pares i els tècnics dels dos equips estaven a punt d'envair el camp per animar els seus jugadors i pressionar a l'àrbitre. Quan quedaven segons per acabar i després d'una sèrie de rebutjos l'àrbitre pita falta contra el Batea per unes mans involuntàries a la vora de l' àrea, el xut toca un defensor i Jordi Paladella que ens havia regalat un recital de parades no pot impedir el gol de la victòria local 7-6. Gerro d'aigua freda per als visitants, explosió d'alegria per als locals i final.

Derrota molt i molt dolça d'un equip que fa tres mesos somiava amb poder jugar en un camp com aquest i no només havia jugat, a més havia fet patir a un gran equip com és el Tortosa. Com comentava un pare, “el Batea havia donat la talla”. També volem agrair a alguns pares del equip rival el fet de felicitar-nos pel bon partit que havien fet el nostres CRAKCS.

Jornada 4

Suspès per neu

Jornada 3

AEE Col·legi Teresià 1 – 2 FC Batea

Segon partit dels nostres prebenjamins i primer desplaçament al camp municipal de Tortosa, contra el col·legi Teresià.

Al primer quart els nostres nens van sortir molt motivats al partit, això va fer que Tot i que els dos equips van començar amb un bon treball, els nostres agafessin avantatja al partit en un gran gol de l'Àlex Villarroya. (0 - 1)

En el segon quart començava molt be, ja que Ferran Aguiló situava el 2-0 al marcador, però els nois de Jordi Videllet no estaven disposats a ficar-ho fàcil i van reduir l’avantatja amb un gol ràpid per empatar el quart. (1 - 2)

A partir de la mitja part les defenses van dominar. El partit estava molt igualat, el Batea lluitava per ampliar la avantatja i els teresians amb un gran esforç intentaven remuntar, però cap dels dos equips va aconseguir marcar. (1 – 2)

Arriba l’últim quart en el marcador ajustat, els nervis i l'esforç dels jugadors van fer que arribaren moltes ocasions de gol i van destacar les grans aturades dels dos porters, pel quals el marcador no es va moure i els teresians no van poder aconseguir l'empat tant desitjat. (1 – 2)

Gran mati de dissabte que acabà en el bon partit que van poder gaudir.

Jornada 2

CF Batea 4 - 2 UD Jesús i Maria

Primer partit oficial el disputat pel prebenjamí en lliga al municipal de Batea i contra un bon rival com a segut el Jesús i Maria. Un partit treballat pels dos equips del primer fins al últim minut.

El partit a començat de cara per als nostres nens. En els primers minuts Iker Suñé fa el 1-0 rematant una bona jugada de combinació en atac. Resultat en el que acaba el primer quart.

En el segon tot i que els dos equips han tingut alguna ocasió de gol se han imposat les defenses, també destacar varies intervencions del nostre porter Jordi Paladella i del de Jesús i Maria, el que ha fet que el parcial fos de 0-0. (1-0)

Desprès del descans el Jesús i Maria ha introduït alguns canvis tàctics per remuntat el partit però es el Batea el que amplia l’avantatja per mediació de Albert Suñé, que en un potent tret aconsegueix el 2-0. Quant semblava que el partit estava encarrilat el Jesús i Maria comença a recollir fruit de les modificacions i es el seu davanter (fins aquell moment central) el que obre el compte dels roig i blancs de xut llunyà i ell mateix poc desprès fa el segon del seu compte de falta directa. No els va durar gaire l’alegria ja que Ferran Aguiló en una jugada individual de molta tècnica i velocitat regatejà varis defenses i bat al porter, fet el primer del seu compte i deixant el parcial en 2-2. (3-2)

Al reprendre el partits els nens del Batea han sortit endollats al partit, lluitant i donant tot el que els quedava. El Jesús i Maria va tindre un parell de oportunitats que va solucionar el porter Marc Albiol i novament Ferran Aguiló recoguin una pilota solta al àrea fa el gol de la tranquil•litat aconseguit traure una merescuda i treballada victòria per 4 - 2.

Bon partit el ofert pels dos equips i molt destacable el nivell dels nostres que tan sols fa un mes que han començat a jugar a futbol 7.

Amistós

Pre Benjamín: CF Batea 5 – 6 CF Gandesa. (Amistós)

Gran partit dels petits de la casa en el seu debut com jugadors de futbol 7. Aquest dissabte ens visita una de les escoles mes importants de les nostres comarques. Aquest fet es notava al ambient i tot eren dubtes i nervis en les cares dels jugadors a l’arribada al camp.

Comença el primer quart en gran intensitat per el part del Batea i el mes sorprenent es que no perdent la posició fàcilment fa que els nostres superin clarament al Gandesa acabant en un 3-0. Gols del Batea: Alex Villarroya i Ferran Aguiló (2)

El segon quart el Gandesa fica mes intensitat i la pilota es lluita al mig camp, el que fa que cap dels dos equips aconsegueixi fer clares ocasions de gol i finalitzà en 0-0. (3-0)

Desprès del descans el Gandesa que es mes expert i te jugadors molt tècnics ens supera clarament. Els nostres es troben molt incomodes en la pressió que reben tan aprop del seu area i els visitants tenen gran quantitat de ocasions i gracies que el nostre porter Jordi Paladella va estar encertat. El quart acaba en un 0-4. (3-4)

El últim quart es divertit i apassionat. Es converteix en una lluita de poders i a cada gol del Gandesa el Batea replicava en un altre gol, en un parcial de 2-2. (5-6) Gols del Batea: Albert Suñé i Ferran Aguiló

CF Batea: Jordi Paladella Solé, Cristian Altés Riol, Biel Altés Canalda, Iker Suñé Santamaria, Ferran Aguiló Galcerà, Albert Suñé Adrià, Alex Villarroya Sanjuan, Alex Altés Llop i Marc Arbiol Rams

CF Gandesa: ........................

Per la directiva del CF Batea Aquest es un dia molt important ja que el nostre somni de tenir escola es una realitat. Felicitats al jugadors pel gran partit, Agrair als pares la implicació i agrair als col•laboradors la seva ajuda. TOTS FEM BATEA